dijous, 3 de gener de 2013

Atenció als jugadors sèniors... The Cave

Aquest mes arriba per Xbox 360, PS3 i Wii U l'últim projecte del gran creador d'aventures gràfiques de tota la història...

The Cave es la nova creació de Ron Gilbert pare de ni més ni menys que de la saga Monkey Island i el mitiquíssim Maniac Mansion.El projecte ja li rondava pel cap fa 25 anys quant treballava per LucasArts, i de fet el que vol actualment es renovar el joc d'aventures. Per exemple ja no tenim el típic point n'&click sinó que ens mourem de forma lateral en 2D.

La dificultat esta pensada per variar segons ens prenem el joc, però en paraules del creador per veure tot el joc haurem de acabar-lo mínim tres vegades, ja que segons els personatges que triem per fer l'aventura veurem unes coses o unes altres.Podrem jugar en parella, és més el creador diu que amb LA parella, jauajuajaua ja que el jocs d'aventures agraden més a les novies, vaja que ens convida a que no peguem tants tirs!

Però l'única pega es que no té pantalla dividida així que haurem d'esperar a que acabi l'altre jugador.

En resum: humor negre, històries de personatges amb humor i fons, puzzles i reptes dels bones i tot lligat amb un toc retro que ens farà redescobrir un tipus de joc que ja estava oblidat! Tot i que a nosaltres ens recorda molt a LIMBOCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada