dijous, 17 de gener de 2013

PS4 i Xbox 720 al E3?

Els rumors ja fa dies que corren per la xarxa, tothom va boig especulant quan es presentaran les consoles de nova generació i fins hi tot hi ha gent que s'aventura a dir que es presentaran abans del E3 (fira de Los Angeles). 

També s'especula amb les diferències de potència i avui mateix ja es comentava que la PS4 serà més potent que la nova Xbox, això sumat a que des d'alguns sectors de Microsoft ja s'ha anunciat que no hi hauria tant salt tecnològic entre aquesta generació i la següent, ens fa reflexionar sobre si tot això de fer noves consoles ja! no es una mica exagerat...

Aquest última afirmació de Microsoft ens porta a preguntar-nos sobre si realment cal un canvi de generació quan justament estem a punt d'entrar a una de les primaveres més bèsties dels últims anys en quant a sortides de jocs AAA (d'un altíssim nivell), i també si hi ha una justificació per a un canvi de generació (no tenim format nou, seguim amb el Blue Ray com a format més potent). 

Els programadors es queixen? Tot just ara, amb jocs com Crysis 3, es comenta que la PS3 arriba al 99% del seu rendiment, i això fa que els desarrolladors demanin més potència a les plataformes tancades com les consoles domèstiques.

                                                                       Xbox 720


Bé en realitat ho entenem, però en comptes de programar motors gràfics més potents, els recomanem millors idees, que amb els gràfics actuals ja flipem amb colors, el que passa es que les mecàniques de joc soc totes iguals.

Per descomptat que volem millors gràfics i que la tecnologia no pari d'evolucionar, però creiem que segurament aquesta generació de consoles podria donar molts bon jocs almenys un parell d'anys més.

Encara hem de veure coses de les nostres PS3 i Xbox 360 que fins fa poc ni imaginàvem, títols com The Last of Us o GTA V poden fer que un canvi de consola a les pròximes vacances de Nadal sigui una exageració.

Evidentment la gent s'anima a fer disenys, juajuajjau


                                                                             PS4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada