dimecres, 13 de febrer de 2013

Alien: Colonial Marines. "los tenemos encima!!!"

Avis important: soc imparcial i es fàcil d'entendre, Aliens "el regreso" és una de les pel·lícules que més ha influenciat la meva cultura del cinema, així que...

La gent de GearBox i SEGA per fí ens han brindat un producte inspirat en Alien que val la pena, i no només val la pena per als freaks de la pel·lícula, sinó que val la pena como a joc shooter en primera persona.

Es un acert i un plaer indescriptible que la gent de SEGA hagi adquirit els drets de la pel·lícula, i de cop a la teva pantalla de casa cobren vida Hicks, Hudson, Apon, Ripley, la Sulaco, el nivel L-426, i el robot de carga. Un somni de nen poder formar part d'aquella obra mestra de tensió i acció de James Cameron.L'ambientació del joc es excel·lent: la banda sonora original, els personatges de la pel·lícula, ELS DIALEGS DE LA PEL·LÍCULA!,  els efectes sonors de les armes, els crits dels aliens, i el so ambient... (es perfecte!). El soldador de les portes, les comunicacions per ràdio, el "pip" del detector de moviment, els vehicles que feien servir els nostres marines preferits, i sobretot les armes: el subfusil, la recortada, el "lanzallamas" de la Rippley i els superarmatoste "smartgun" que portava la Vazquez (era un arnes de SteadyCam durant el rodatge), tot fa que els freaks d'Aliens embogim a cada segon que passa de joc...


Però en realitat estem jugant a un joc i ens ha d'agradar, tant si som freaks d'Aliens com si no, i en aquest aspecte Gearbox ha fet un producte genial.

El joc en si llueix de meravella, es un shooter de primer nivell, complicat i sobretot intens, ja sigui per la tensió que crea anar amb una llanterna sol per una nau immensa plena d'aliens i on sentim sorolls i sorollets per tot arreu, com pels moment d'acció pura amb molts enemics en pantalla, arranca una banda sonora a tot drap i ens perdem en un laberint de passadissos on no trobem la sortida que ens salvara de ser perforats per la boca d'un dels enemics més temibles de l'univers.


momentazo


Els aliens son més ràpids que a altres jocs que hem pogut jugar fins ara (on hem de dir que cap joc va arribar a complaure les demandes d'un públic exigent amb el nivell gràfic i amb la creació d'un producte a l'alçada de la pel·lícula).

El plat fort del joc però, es l'apartat multijugador, on podem fer partides a l'estil HUNTER de Crysis 3, on es divideixen dos equips: un de marines i un d'aliens (sí, podem portar els maleïts "xenoformos" i travessar pits de marines amb la nostre cua). O en un mode campanya cooperatiu amb un curiós sistema on podem entrar en partides d'altre gent quan vulguem i ajudar-los (creieu-me...us necessiten).

El joc rebossa acció per tot arreu i sobretot ens fica de ple en el cos d'un dels marines que van entrar a la "colonia del sector L-426", i ja sabem què hi van trobar...Hem de dir a més, que en molts moments del joc s'arriba a crear una atmosfera de terror a l'alçada dels més grans com Dead Space (pot ser més i tot que a l'última entrega de les aventures de Isaac).


Mira el teu detector de moviment...i controla la teva por

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada