dilluns, 18 de febrer de 2013

Bungie torna : Destiny

Bungie, creadors de la saga HALO, tornen i ho fan a "lo grande", amb un joc que esta pensat i creat per que ocupi els pròxims 10 anys de la companyia. Evidentment si es pensa així vol dir que estem davant d'un projecte de dimensions col·lossals i on per descomptat ja fa temps que es treballa per que el primer joc aparegui per les consoles de nova generació (tot i que no es descarta que tinguin versió per les consoles actuals).

Pretén revolucionar els FPS amb quelcom fresc i novedors i encara-lo al multijugador. La opció multijugador ens farà estar permanentment connectats a la xarxa, ja que la nostre història es creuarà amb la dels altres jugadors, creant així un joc diferent per a cada persona.

Ambientat a la Terra uns 700 anys al futur, després que un alienígena arribi amb la seva nau, una esfera gegant sacrificant-se salva la espècie humana. Nosaltres actualment vivim a l'única ciutat que existeix a la Terra construïda sota la gran esfera, a partir d'aquí ens convertim en defensors del planeta i hem d'impedir que siguem invadits per amenaces externes. El camp de batalla no només serà el nostre planeta sinó tot el sistema Solar, amb especies ben diferents a la raça humana.

Les imatges no son massa més del que ja teníem , però hem de dir que l'estètica aconseguida ens té el cor robat.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada