dimarts, 11 de juny de 2013

Resum E3 2013: prepare 4 next gen part I

No recordàvem un E3 així d'espectacular des de fa 7 anys, quan tot just canviàvem de generació.
Doncs bé us intentarem fer un resum de les novetats presentades sobretot centrant-nos en les dues noves consoles de Microsoft i Sony. Anirem per ordre!

Microsoft Xbox OneMicrosoft ha fet una presentació força espectacular i amb una gran quantitat de jocs, alguns increïbles! Però.... males noticies o si més no coses que als jugadors de tot el món no han agradat gens:

- connexió online obligatòria almenys una vegada cada 24 hores sinó els jocs no funcionen!!!!!!
-i atenció per que els jocs s'hauran d'instal·lar, així que podem tenir problemes a l'hora de deixar-los als nostres col·legues o amb la segona mà, ja que fa servir algun tipus d'autentificació, evidentment tot això aporta molta controvèrsia al món dels videojocs.

La Xbox One permet descarregar jocs de forma progressiva, això vol dir començar a jugar al joc quan encara s'està descarregant, igual passa amb els jocs que instal·lem al disc dur.
Podrem desconnectar Kinect (que vindrà inclòs) quan vulguem.
I Microsoft ha donat moltíssima importància al multitasking, es a dir, que a la vegada podem jugar i cercar alguna cosa a  internet, o saltar del joc a la TV a temps real, tot això deduïm gràcies a  la RAM de la nova consola (inferior a la RAM que portarà PlayStation 4, que també dona importància al multitasking)

Sortirà al Novembre i per 499€

S'han presentat forces novetats en quan a títols de jocs i son una maravella, aquí en teniu un exemple:

-Torna HALO! només sabem que el fa l'estudi 343 i que sortirà al 2014
-Un gameplay de Battlefield 4 increïble, que les maquines ja mouen a 60fps:-nou tràiler de Metal Gear Solid V : The Phantom Pain, que també sortirà per Xbox i que aquest cop podrem jugar en un open world a metal gear!
-i una de les sorpresetes TITANFALL un espectacular shooter amb mechs pel mig, tràiler i gameplay, per babejar!
atencíó al minut 3:

-i també hem vist un nou tràiler de la nova creació de l'estudi Bungie, els creadors de HALO, Destiny:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada