dimecres, 21 d’agost de 2013

Nou tràlier multijugador de Battlefield 4

A la Gamescon es va destapar un poderosíssim tràiler de Battlefield 4 on es mostra el joc online.

A part del tràiler que us ensenyem, EA i DICE van destapar diverses novetats, entre elles l'anomenat, per ells mateixos, LEVOLUTION.

LEVOLUTION es exactament un sistema que fa que els escenaris on juguem canviïn de forma dràstica d'una partida a una altra. Cauen edificis, l'onatge del mar varia segons les condicions meteorològiques i tot un seguit de variants que fan que el joc es modifiqui constantment. Tot això es possible gràcies al potentíssim nou motor Frostbite 3 (una autèntica bèstia).

També tindrem nous modes de joc com: Obliteration, que consta de dos equips en busca de tres bombes, qui en captura una l'ha de col·locar a la base enemiga. Les distancies son llunyanes així que obliga a l'equip a cooperar per protegir el portador i utilitzar tots els vehicles que tinguin a l'abast.
S'han modificat modes com Domination per que les captures de banderes siguin més clares, i els que estan assetjats puguin aparèixer en diferents llocs per tal d'equilibrar més les partides.

En resum DICE i EA plantegen, no un joc, sinó una saga que durarà molts anys i que promet millorar  amb els temps, segurament gràcies a una política d'entrega bianual i no cada any, la feina es fa millor, i el resultat es pot veure a simple vista.

Ah! una novetat i de les grosses! L'online té capacitat fins a 64 jugadors!!!!!!

Guerra!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada