dilluns, 31 de març de 2014

Call of Duty Ghosts Championship 2014 by Xbox

Era prop de mitjanit, ahir, quan vaig connectar la Xbox 360 y vaig veure que podia seguir en directe la final del Campionat del món de Call of Duty Ghosts tot just instal·lant una petita aplicació. Ho faig i de sobte apareix una pantalla amb un compte enrere y un missatge: "broadcast begins in..."A les 0:00 en punt va arrancar l'emissió en directe i vaig al·lucinar.


Només començar, dos presentadros van presentar l'event com si fos la prèvia de la final de Champions. En realitat no és per menys, en joc 400.000$ pel vencedor.

L'event va tenir lloc a l'auditori de Los Angeles on es va muntar un escenari especial amb grans pantalles gegants pel públic assistent i un desplegament de mitjans molt important per retransmetre l'event de forma mundial a  través d'internet i amb alta definició.El desplegament era increïble 6 presentadors distribuïts per l'auditori, pantalles gegants, càmeres per tot arreu i de tot tipus; Gopro's per veure els participants de ben aprop, grues per fer panoràmiques i Steady-cams per seguir l'acció de les presentacions dels equips.Les presentacions van ser espectaculars al més pur estil Superbowl. Els equips fan vídeos previs explicant com es van conèixer i les hores que entrenen (cal remarcar que son profesionals d'això) de 6-8 hores diàries. Tenen entrenadors y fins i tot equipació pròpia amb els patrocinadors.Els dos equips finalistes eren vells coneguts i dels més famosos del món de fet l'equip CompLexity defensava el títol de l'any anterior. EnVyUs era l'equip aspirant al títol de campió del món.

En joc el xec de 400.000$ pel guanyador i de 200.000$ pel finalista.

Quan ja va ser tot llest, es va donar l'ordre de començar la final amb els dos equips instal·lats amb els seus headsets i ampolles d'aigua. La final constava a el millor de 5 partides en diferents modes de joc.
La primera va ser un passeig per CompLexity. La segona molt més ajustada, també va caure de la banda de CompLexity que cal dir que van demostrar una solidesa excepcional, pocs errors i treballant en equip!.

EnVyUs ho tenia complicat i així vas ser, la tercera partida també va caure del costat de CompLexity proclamant-se així campions del món del 2014 i sobretot, el fet de revalidar el títol, els va proclamar com el millor equip de Call of Duty de tota la historia!Un event cuidat i realitzat amb tota cura, amb un desplegament de mitjans digne de qualsevol  event esportiu dels que estem més acostumats, i és que a la resta del món els videojocs celebren olimpíades i campionats del món.
 
Aquí hi tenim un parell de bons jugadors reconeguts a nivell mundial i que guanyen xifres astronomiques, però en realitat tenim molt poca cultura de fer i organitzar events com aquests.

Ens haurem de conformar en veure'ls per televisió, via Xbox!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada