dimarts, 25 de novembre de 2014

Primer gameplay de Batman Arkham Knight! Increïble!!!!

Si senyors, ja tenim aquí un vídeo gameplay del proper joc de la saga Batman Arkham.

El joc, aquest cop anomenat Batman: Arkham Knight, incorpora algunes novetats , ja que com vam poder veure en el passat Arkham Origins, la saga s'havia estancat una miqueta.

Esta prevista la seva sortida pel Juny del 2015, afanyeu-vos a reservar-lo... L'edició de 200€ amb la rèplica del Batmobile ja esta esgotada.

-"Crisis? What crisis?"La principal novetat  que, com veiem al vídeo, dinamitza molt més el joc es la incorporació del Batmobile, el vehicle de Batman, on a part d'aportar-nos dosis de conducció també permetrà enfrontaments contra altres vehicles.

Més novetats que trobem al video son la dinamització dels combats cos a cos amb combos que incorporen elements de l'escenari, com làmpares, parets, etc...

Bé tot el que hem vist ens agrada, la mateixa formula (que funciona molt bé) i novetats destacades, tot dins d'un joc que sembla ben treballat.

És curiós però, que en els temps que corren, ens hem d'alegrar quan un joc s'atrassa ja que vol dir que els dissenyadors prefereixen entregar treballs molt més polits... Pregunteu si no a Ubisoft i la seva entrega anual de Assassin's Creed i els pals que s'estan emportant.

Aquí us deixem el vídeo, a gaudir-lo i a salivar...

Fixeu-vos amb detallets com les pastilles del fre de les rodes del Batmobile, ben vermelles de l'escalfor quan frena... ens agrada!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada