dimecres, 3 de desembre de 2014

Evacuation: el mode dels modes

Evolve acaba de presentar tots els modes del seu joc, ja que fins ara només coneixíem el mode "hunt" i ara tenim: "nest", "rescue" i "defend".Però per sobre de tots ells hi ha el que els engloba tots: "Evacuation".

Una colossal campanya de 5 mapes on cada mapa serà un mode diferent de joc i el resultat d'aquests afectarà el següent, amb bonificacions o penalitzacions segons el bàndol al que militem. aquí veieu en exemple de partida on a cada territorio se li assigna un mode dejoc i el resultat afecta sobre el següent terriroti.La cosa es ben senzilla, els 12 caçadors han d'arribar a la nau que els traurà del planeta en 5 dies (els 5 mapes) i evidentment els monstres han d'impedir-ho com sigui.

Donades les diferents combinacions possibles la partida mai serà igual, la juguem les vegades que la juguem, ja que segons diuen la gent de Turtle Rock es poden donar fins a 800.000 combinacions diferents de desenllaços.

També és força interessant saber que aquells que tinguin una Xbox One tindran durant el mes de Gener la possibilitat de testejar els diferents modes en una beta oberta exclusiva tot esperant el llançament del joc planejat pel Febrer.


Aquí us deixem els vídeos dels modes i l'explicatiu del mode Evacuation. Sense cap mena de dubte un cop de puny sobre la taula de la gent de Turtle Rock, que fins ara havien convençut a tothom menys a nosaltres...però amb aquest desplegament de Evacuation ja ens fa més el pes.Tráiler on s'explica la historia de Evacuation:


Vídeo explicatiu del mode "Evacuation":
Mode "Hunt":
 
Mode "Nest":


Mode "Defend":

Mode "Rescue":

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada