dilluns, 1 de desembre de 2014

Project HON: Mechas que arriben de Corea!

Directament del G-Star 2014, la fira de videojocs de Corea , ens arriba l'últim treball de la gent de NCSOFT. Aquest estudi coreà ens presenta Project HON un videojoc online amb Mechas al més pur estil TITANFALL però com podreu veure al vídeo amb forces novetats i idees noves.

El vídeo que veureu és el que van fer servir com a presentació, així que teniu entrevistes i making-off, però també trobem un espectacular gameplay.

En aquest gameplay entre altres coses hi podem veure com la conducció dels Mechas sembla força senzilla però a la vegada veiem que el joc ens aporta quelcom més que TITANFALL que, com tots vam poder comprovar, gràficament era millor que aquest Project HON però pel que fa a jugabilitat quedava una mica curt. A Project HON doncs, podem veure com els Mechas poden fer moltes més accions, com per exemple: agafar tancs i llençar-los contra les línies enemigues o disparar un cable robust a un helicòpter y acabar tombant-lo. També veiem molts més moviments durant la lluita cos a cos i sobretot uns detallets exquisits com que els propulsors de desplaçament horitzontal o el jet-pack per sortejar elements verticals han estat programats perquè llueixin amb un realisme excel·lent. Per entendres: per saltar, els reactors s'han d'encendre i propulsar-nos lentament (estem aixecant un trasto que probablement pesa mínim 5 tones), no com a altres jocs on només prémer un botó ja saltem pels aires.

Una altra cosa que podem veure al segon vídeo (un tràiler de presentació), és que hi ha diferents i variats tipus de Mechas, uns de més grans i pesats i d'altres molt més petits però lleugers i àgils. Bé en tot cas es pot deduir que l'oferta de Mechas és més extensa que la trista llista de tres robots de TITANFALL al dia de la sortida al mercat.

Sense més dilació us deixem amb els vídeos perquè els disfruteus. A veure si aquests jocs que es generen al mercat asiàtic, salten cap a l'occidental!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada