dijous, 21 de maig de 2015

Teaser de Kursk un nou survival en primera persona

Recordeu aquell submarí rus que es va enfonsar amb tota la tripulació dins cap a l'any 2000?

Sí. oi? Doncs es deia Kursk per a qui li falli la memòria. A mi aquell esdeveniment em va impactar força i sobretot com es va portar tot el tema els dies posteriors.Era un submarí nou -crec que va entrar en servei l'any 1994- i en unes maniobres va explotar a l'interior un dels torpedes que transportava. El submarí es va enfonsar al mar de Barents i va ser "impossible" rescatar als 118 tripulants. Sí, les cometes les hem posat per què hi va haver molta controvèrsia en el desenvolupament del rescat. Rússia primer no va acceptar ajuda d'Holanda (els que posseïen la tecnologia per reflotar-lo) i després ja era massa tard. Bé, tampoc no sabrem mai ben bé què va passar.

Per què us explico tot això? Doncs perquè un estudi polonès, concretament la gent de Jujubee, acaben de publicar un teaser del que serà el seu pròxim joc per PC, Mac, Xbox One i PS4. El joc estarà ambientat, com deduïu, en la tragèdia del submarí Kursk i serà un "survival" en primera persona.

No tenim més detalls del joc, només el primer teaser que va veure la llum ahir. No creiem que sigui un supervendes, però el fet que l'estudi hagi declarat que és un joc adult i cinematogràfic i la bona pinta que té aquest primer tràiler ens omple d'esperances de trobar una petita perla!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada