dilluns, 15 de juny de 2015

Arrenca l'E3!! Resum Bethesda

Pels qui han optat -de forma sensata- per no aixecar-se a les 4 de la matinada i anar a l'oficina com a protagonistes de la nova sèrie Fear Walking Dead, aquí teniu un resum amb imatges -millor que paraules- del que ha donat de sí fins ara aquest E3.

Arrenca doncs aquest E3 amb Bethesda, que ja ens va hypejar les setmanes anteriors amb vídeos de Doom i Fallout4, però per fi hem pogut veure gameplays!Us deixem amb la presentació sencera de Fallout4 i el joc per a mòbils Fallout Shelter, ja disponible!

 Un altre joc confirmat per part de Bethesda és Dishonored 2 pel 2016. Aquest cop -com veiem al tràiler- protagonitzat per una noia.Un tràiler on no podem obviar una millora gràfica bestial.

També van presentar la remasterització del primer Dishonored, però no ens interessen les remasteritzacions. A vosaltres sí?

 


I per fi Doom, el super clàssic que torna per reclamar el seu tro de shooter més demoníac, bestial, violent, i electritzant. Aquest cop amb uns gràfics de nova generació! Pura adrenalina!
 
Ben aviat el resum de XBOX, ja us podem dir que us quedareu muts i amb els ulls com taronges.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada