dimarts, 16 de juny de 2015

E3: Resum presentació Xbox

Seguim amb les presentacions, i aquest cop hem de fer un gran esment a la que va fer Xbox ahir.

Ja era hora que Xbox es poses les piles amb els videojocs en sí i no tant amb pijades i ximpleries de televisions i kinects. Les consoles són per a jugar, Sony ho va entendre fa dos anys i ara a Xbox no li quedava altra opció que apostar fort pel mateix.

Fora dels anuncis de la retrocompatibilitat gratuïta dels jocs de 360 -una bona bufetada al PlayStation Now de Sony- el més important han sigut els jocs que han presentat i les Hololens. Però anem a pams!

Un dels jocs més esperats -ja que l'última entrega va ser nefasta- era una nova entrega de la nissaga Gears of War... i així va ser.
Gears 4 -que és com s'anomena el nou joc de la nissaga- va ser presentat amb un gameplay espectacular on va destacar el clima, amb un tornado, llamps i trons i un vent bestial que movia tots els arbres i la vegetació. Un salt gràfic molt destacable! Ara haurem de veure per on ens porta aquesta història.
La primera sorpresa de la tarda va caure amb Rencore, un joc amb un nivell gràfic de primera línia però on el reclam més important era el creador. Ni més ni menys que el senyor Inafune, pare de Metroid!

No podia tenir millor pinta aquest joc!

Arriba el moment dels simuladors de conducció, un gènere que últimament està ben remogut amb la irrupció al mercat del tot poderós Project Cars, i l'anunci de l'aparició ben aviat d'un nou Gran Turismo per consoles de nova generació.

Forza 6 es presenta com l'exclusiu per Xbox. Tots són una mica iguals no?

I clar entre tant cotxe corrent a 1080 i 60fps, necessites un comandament bestial, si no tens un volant compatible.

Doncs bé, Xbox va sorprendre a tothom presentant un nou comandament, anomenat Elite, que entre d'altres novetats aporta un parell de paletes com les dels volants de Fórmula 1.Un cop oberta la finestra del nou hardware. Microsoft va presentar les noves Holones tot demostrant-les amb el Minecraft. Molt espectacular però falta veure el preu i el volum de jocs que es poden fer compatibles.

Sobren comentaris i paraules, mireu la presentació:
El llistó ja era ben alt després de l'animalada de les Hololens, només ho pot aixecar Lara i el seu exclusiu Rise of the Tomb Raider.

Lara torna a fer de les seves amb uns gràfics espectaculars!
I deixem pel final el que Xbox sempre presenta al principi, el seu vaixell insígnia: Halo.

Vam poder gaudir d'un gameplay del multi jugador de Halo 5. Bé, molt bé, però com sempre no?

Personalment celebro molt més les noves IP's com per exemple el nou Rencore de Inafune.
Una bona dosi de jocs que indubtablement converteix la Xbox One en una consola molt més agradable als ulls d'un hardgamer. Ulls que fins ara, només tenien vista per la PS4 de Sony i la WiiU de Nintendo.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada