dimarts, 16 de juny de 2015

E3: Resum Sony i EA

Tinc molta son i encara queden moltes hores per acabar el dia d'avui sense haver dormit. Resumiré molt el que va passar ahir a altes hores de la matinada.

Oi que tots volem veure imatges i no llegir les meves xapes? Doncs au! A gaudir del millor d'ahir.

No comentaré massa tots els jocs d'Electronic Arts d'esports, són bastant sempre el mateix i com que la majoria són anuals, poca diferència tècnica hi trobarem.

Tot i així haig de dir que el vídeo de FIFA 16 no m'entusiasma gaire. El Camp Nou s'assembla ben poc, i tot i ser vídeo, i no gameplay, els moviments dels jugadors semblen més d'un anime que no d'un joc que vol reflectir la realitat.Tot i així fixeu-vos que el gol de Messi és una rèplica del gol marcat a la Final de la Copa contra l'Atlèthic de Bilbao.

 Això sí, no em penso saltar els dos tràilers amb gameplay estrenats aquest E3 de Star Wars Battlefront!

És senzillament sublim gràficament i quant a jugabilitat. Pilots, infanteria, Jedis, ho pots portar tot i és que ens cau la bava! Pot ser el joc definitiu d'Star Wars?Fixeu-vos en els escenaris, les espurnes, les explosions... sense paraules.

S'han vist gameplays a Tatooine i a Hoth.

  Sony es va emportar els cors de tots amb l'anunci de Shenmue 3, que com a anècdota en 12 hores a recaptat més de 2.000.000 de dòlars a Kickstarter.

L'anunci de Final Fantasy VII remake va començar a ensorrar l'auditori. I la presentació finalment i després de 10 anys d'estira i arronses de The Last Guardian va fer que directament la sala saltés pels aires!

The Last Guardian!! Jo ja el donava per mort!Fixeu-vos en les reaccions del bitxo: plora, està pendent de nosaltres, pateix... magistral! JapanStudio al relleu del Team ICO.

 Els dos plats forts quedaven pel final. El primer: una nova IP de la mà de Guerrilla, els creadors de Killzone -una gent que, pel meu parer, treballa de meravella-.Horizon Zero Dawn, és el nom d'aquesta nova IP, que ens porta a una Terra que, podríem dir que ha fet un reset amb els humans, i ens trobem en una segona prehistòria amb armes modernes i on els dinosaures son màquines. Bé, tot això és el que deduïm, de totes maneres el desplegament tècnic és excel·lent.


 I finalment la gran presentació d'un gameplay impressionant d'Uncharted 4. On veiem una persecució amb en Nathan i el Sully, pels carrers d'una població exòtica.Sobretot ens hem de fixar en les rajoles que salten pels aires per culpa de les bales, les partícules de fusta d'una caixa desintegrant-se per culpa d'una torreta antitancs, els melons que salten pels aires de la parada d'un mercat per culpa d'una granada. És senzillament increïble.

Un joc trepidant com pocs:

 Una conferència excel·lent, però va superar la de Xbox? O son iguals? O Shenmue i Final Fantasy us han robat el cor?Opineu vosaltres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada