dilluns, 24 d’agost de 2015

Beneïts finals de vacances: NBA 2K16 Winning!

Com sempre, totes les coses bones s'acaben i sí, s'han acabat les vacances. Però per sort ja fa molt temps que tenim la tradició de rebre els millors jocs d'esports de l'any cap aquestes dates tan fatídiques perquè facin més lleugera aquesta "vuelta al cole".

Per celebrar-ho 2K estrena el primer vídeo amb "gameplay" de NBA2K16 titulat: Winning
El joc que sortirà al mercat el proper 29 de Setembre per les plataformes Playstation 3, PlayStation 4, PC, Xbox360 i Xbox One, ha estat desenvolupat per Visual Concepts i promet millores gràfiques a dojo. Hem de suposar que aix``o passarà a les versions de PC i consoles de nova generació, ja que les altres rebran una versió molt retallada com ja va succeir en el 2K15.

El vídeo ensenya força estrelles de la lliga, i sobretot grans moments, com celebracions de cistelles o finals de partit. Ja era hora de veure una mica de "gameplay" i no tants vídeos de l'Spike Lee jeje...

Recomanem fervorosament veure el vídeo a YouTube a màxima qualitat!

També us volem recordar que la portada del joc a l'edició per Espanya serà commemorativa del moment històric dels germans Gasol fent el salt inicial del passat All-Star Game, un bon detall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada