dilluns, 31 d’agost de 2015

La Red Hook Crit ja torna a ser aquí!

Com cada any des de 2013, torna la Red Hook Crit Barcelona, la cursa de fixies més brutal que podeu veure de ciclisme urbà nocturn. Després de passar per Brooklyn (on va començar tota aquesta història) i Londres, ara arriba el torn de Barcelona, al Parc del Fòrum el proper 5 de Setembre.
L'accés és gratuït i podreu gaudir de totes les eliminatòries des de les 12:00 del matí fins que caigui el sol i arribi el torn de la final femenina a les 20:30 i la masculina a les 21:30.

Rockstar patrocina aquest esdeveniment d'ençà que un bon dia en David Trimble va decidir fer una festa d'aniversari diferent fent una cursa amb bicicletes de pinyó fix o fixies pel barri de Brooklyn de New York, de nit.

Actualment la cursa s'ha convertit en un circuit internacional, amb visites a Brooklyn, Londres, Barcelona i Milà.

Imagineu-vos bicis a 45-65 km/h, de nit i sense frens, és quelcom que s'ha de veure i de pas viure el fabulós ambient de la cada cop més nombrosa comunitat fixie de Barcelona.Rockstar ja fa temps que inclou bicicletes en els seus jocs. Per exemple a GTA San Andreas, on podíem agafar bicicletes de tipus BMX típiques de Califòrnia, o en l'últim joc de la saga GTA V, on podem fer triatlons competint amb bicicletes molt semblants a les que es podran veure a la Red Hook de Barcelona.


És molt remarcable que Rockstar o altres companyies de la industria dels videojocs patrocinin esdeveniments d'aquest tipus, ja que desvinculen el món dels videojocs amb l'estereotip de quedar-se a casa tancat jugant a jocs violents. Rockstar en aquest cas està donant suport a un esdeveniment esportiu i que reclama l'espai urbà com espai on es pot gaudir de l'esport i de l'aire lliure sense oblidar la competició, l'esport, la velocitat i en definitiva l'emoció i espectacularitat d'aquestes curses.

Us esperem a tots el dissabte que ve al Parc del Fòrum!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada