dimarts, 6 d’octubre de 2015

Farcry Primal! Dit i fet!

Com passar d'una filtració o un rumor a una realitat amb tràiler de presentació i data de llançament en un mateix dia? Pregunteu per Ubisoft.

La cosa ha anat així... algú ha xerrat més del compte, pressuposadament - ja que tots sabem que la filtració és de la mateixa empresa per crear expectació- i en un tres i no res ja teníem un nou Farcry rondant per les converses de Twitter. "Diuen que és de la prehistòria", "es veu que es diu Primal", i d'altres rumors han ballat per les xarxes tot el matí, fins que avui a la nit s'ha confirmat.

Ubisoft traurà el 23 de febrer de 2016 el nou Farcry Primal basat en l'època dels mamuts i els tigres "diente de sable".No se què pensareu vosaltres, però li escau de totes totes, a la saga Farcry, un joc de l'Edat de Pedra.

Ferotge, cru, tribal, guerrer... totes aquestes paraules i idees estan a l'essència de Farcry des d'aquell magnífic Farcry 3. Això sí: pel que estem veient, de cop la prehistòria s'ha posat de moda al món dels videojocs. Aquest nou Farcry ambientat als inicis de la humanitat coincideix una mica amb Horizon Zero Dawn de Guerrilla Games, que també ens mostrarà un món obert en una repetició de la prehistòria després de la nostra civilització extingida.
Vespre genial doncs, i a més ja el podeu reservar, però... A veure... Sóc megafan de la saga, m'encanta i potser per això ha aparegut a la meva ment la idea que es podrien haver aturat, de camí a l'Edat de Pedra, a l'era dels víkings o a l'Edat Mitjana.


Dit això -que és clarament una ximpleria perquè els propers Farcry es poden fer del que vulguin, no cal seguir cap línia temporal- aquí us deixo el tràiler de presentació... promet, i molt...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada