dijous, 8 d’octubre de 2015

Recordes el primer Fallout?

A falta de poc més d'un mes per a què surti al mercat l'esperadíssim Fallout 4 -serà un juegazo, ostres!- el hype ja corre per les vostres venes... i les meves.

Els últims vídeos que s'han vist són espectaculars i clar... una història com la de Fallout 3 (o millor, no ho sabem encara), amb uns gràfics de nova generació... es forma la combinació perfecte per ser GOTY. Respecte a això del GOTY... ja n'estic una mica fart que quan encara queden tres mesos ben bons per acabar l'any la gent ja diu que Metal Gear o The Witcher 3 són els que es poden barallar pel GOTY 2015. Sembleu futboleros coi! Que si CR7 o Messi, que no hi ha discussió! Messi cada any o el món és injust!... i a discutir i barallar-vos per qui queda segon. Bé, això era futbol...en el món dels videojocs el meu parer és ben oposat. Cada any és diferent, hi ha anys pobres de títols i n'hi ha que Déu n'hi dó el que costa decidir quin és el joc de l'any, però crec que el 2015 és un any per recordar. Jocs com Bloodborne estan més que capacitats per poder competir per ser "game of the year", i el que em sembla més greu és treure de la llista dos jocs que encara no han sortit com són Star Wars Battlefront -del que no tindré criteri, ja us aviso ara- o aquest bestial Fallout 4 que només per la garantia de qualitat de Bethesda i amb xifres astronòmiques com les 400 hores de joc assegurades (sense tenir en compte possibles DLC's futurs) i gràfics increïbles per un RPG-Sandbox colossal, té moltes, moltíssimes possibilitats de ser GOTY 2015.Prou ja d'especulacions i al que anàvem...


En aquesta ocasió us porto un vídeo que he fet per mostrar-vos el primer Fallout de tots. Corria l'any 1997 i els que no l'hagin vist mai fliparan bastant! Moltes sorpreses al vídeo: la perspectiva, l'empresa que el va fer i el sistema de torns... bé no desvetllo res més: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada