dijous, 23 de març de 2017

Amstrad Eterno, un dia recorrent el passat

El dissabte 198 de març vam viure a l'espai Josep Bota de la Fabra i Coats de Sant Andreu una jornada sencera dedicada al món del Amstrad.Van ser moltes hores intenses de passejar entre estands plens de jocs i ordinadors per a jugar a vells clàssics o competir en els tornejos de Barbarian o Emilio Butragueño, i sobretot escoltar ponències de Deus de la Edad de oro del software español o desenvolupadors de jocs homebrew per a ordinadors ja obsolets.

Vaig tenir la sort i el privilegi de donar pas a les ponències del matí i dedicar-me tot el dia a fer de tècnic i així vaig poder enregistrar aquestes conferències tan interessants. D'aquesta manera he creat uns Ludipodcast especials on vaig penjant les ponències d'una a una i per ordre.

Una jornada genial de retroinformatica, rodejats d'amics i bon ambient, un ambient familiar on es podien veure a nens jugant a jocs que per a ells haurien de ser gairebé ridículs a nivell gràfic i en canvi gaudien d'allò més, ja que no tot es potència gràfica sinó el disseny d'unes bones mecàniques.

Us deixo amb fotos del gloriós dia, i esperem la tercera edició amb candeletes.


També us deixo amb les dues primeres ponències en format podcast.

La primera a càrrec de Fran Gallego, Doctor en informàtica, professor de la Universitat d'Alacant i director tècnic de ByteRealms. Creador de la CPCTelera i del CPCRetroDevLa segona a càrrec de 4Mhz desenvolupador Homebrew per Amstrad CPC i Retrobytes Productions desenvolupador Homebrew per Amstrad CPC i ZX Spectrum.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada