divendres, 10 de març de 2017

S'acosta Amstrad Eterno

La setmana passada al programa Actitudludica, el programa que dirigeixo a Ona de Sants 94.6FM la ràdio de Sants més antiga, vaig poder entrevistar a tres craks que estan treballant com campions per poder dur a terme el proper 18 de març, la segona jornada Amstrad Eterno, que tindrà lloc al espai Josep Bota a la Fabra i Coats de Sant Andreu.

Vaig tenir  a l'estudi a l'Atila, el Jose Luis i en Toni per xerrar de tot el que podrem gaudir durant el dissabte: Ponències, tornejos i sobretot un ambient genial revivint aquestes plataformes tan antigues i tant vives a la vegada.

Dissabte 18 de març de 10:00 a 20:00 a la Fabra i Coats. No només l'entrada és gratuïta sinó que el tiquet que us donin serveix per a un sorteig al finalitzar el dia i a més, la gent de Chips&Bits farà petites reparacions als vostres Amstrads antics que ja no funcionin també de forma gratuïta.

Amb tots aquests reclams no se que com no us reserveu el dissabte ja!

Aquí us deixo amb l'entrevista dins del programa Ludipodcast 2x07, i si voleu consultar tot el que hi haurà us deixo amb la web de l'esdeveniment on podreu consultar tot el programa pel dissabte 18 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada